«Είναι θέμα διάθεσης και όχι εμφάνισης το πόσο επιθυμητή νιώθεις.»

2013-02-16 04:44

«Είναι θέμα διάθεσης και όχι εμφάνισης το πόσο επιθυμητή νιώθεις.»

 

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για το «DWTS» και αποκαλύπτει τη «γεύση» της αφήνει, λέγοντας: «Γλυκιά οπωσδήποτε! Η φετινή παρέα του «DWTS» μας χάρισε πολύ όμορφες στιγμές και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Η συνεργασία μου ήταν άψογη από όλες τις πλευρές. Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν αρχικά, είναι πολύ παρήγορο που έγινε εφικτό να υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση μία τόσο μεγάλη παραγωγή, στην οποία όλα κύλησαν άψογα.»

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει επίσης αν θα συμμετείχε στο show, αν δεν το παρουσίαζε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα τολμούσα να περάσω όλη αυτή την αγχωτική διαδικασία... Από όσους συμμετείχαν στο "Dancing", έχω ακούσει ότι αποκόμισαν μόνο θετικά και ότι ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία για όλους, όμως δεν παύει να είναι μία διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο και απόλυτη αφοσίωση για τρεις μήνες.»

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει την αναφορά της στο πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου και αναφέρεται στα πειράγματα με εκείνον: «Kάποιες φορές θεωρώ ότι η κριτική που γίνεται στους συμμετέχοντες είναι πιο αυστηρή απ’ ό,τι θα έπρεπε και αισθάνομαι ότι πρέπει να υπερασπιστώ την προσπάθειά τους. Αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί σχόλια και "αντιπαραθέσεις" με την κριτική επιτροπή, στο πλαίσιο του χιούμορ όμως πάντα. Δεν κρίνουμε επαγγελματίες και καριέρες, πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό show. Στο πλαίσιο αυτό ανταλλάσσουμε απόψεις on air και με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο, εκτός από συνεργάτες είμαστε και φίλοι. Γελάμε πολύ και εκτός πλατό.»

Η ίδια αισθάνεται χαρούμνε με όλα τα καλά που υπάρχουν στη ζωή της και μιλάει για την μητρότηα και την απόκτηση ενός παιδιού: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω πια σε αυτή την ερώτηση, δεδομένου ότι μου την έχουν κάνει πολλές φορές. Η απόκτηση ενός παιδιού για μια γυναίκα από τη φύση της σημαίνει ολοκλήρωση και για την ίδια και για τη σχέση ενός ζευγαριού κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό.»

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει πως διατηρεί τη σιλουέτα της και αν νιώθει σέξι: «Αυτή την περίοδο δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Προσέχω τη διατροφή μου, χωρίς όμως να στερούμαι και να υποφέρω και κατά καιρούς κάνω πιλάτες. Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι αυτοπεποίθηση κι άλλες που χρειάζομαι την επιβεβαίωση. Είναι θέμα διάθεσης και όχι εμφάνισης το πόσο επιθυμητή νιώθεις.»

Τέλος, αποκαλύπτει ποια είναι τα επόμενα σχέδια της, λέγοντας: «Το καλοκαίρι σκοπεύουμε να πάμε περιοδεία με τα "Βαφτίσια". Η συνεργασία μου με τον Νίκο είναι εξαιρετική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ, έχουμε δυνατή χημεία ως συνεργάτες, αλλά και ως φίλοι. Με βοήθησε πολύ να αισθανθώ οικειότητα και ελευθερία και να δουλέψω δημιουργικά στην παράσταση.»