Η μαγεία της Disney στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη

2013-03-02 03:02

Η μαγεία της Disney στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται μέχρι τις 3 Μαρτίου η εκδήλωση «Μοιραστείτε τη Μαγεία»

Περισσότερες από 2.000 οικογένειες έχουν ήδη μοιραστεί τη μαγεία συναντώντας από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney και της Marvel. Οι μικροί φίλοι της Disney συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες και φωτογραφήθηκαν με τον Μίκυ και τη Μίνι γεμίζοντας με το γέλιο τους το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επισκεφθείτε και εσείς μία από τις θεματικές ζώνες ψυχαγωγίας μέχρι τις 3 Μαρτίου και μπορείτε να κερδίσετε μοναδικά δώρα όπως εισιτήρια για τις κινηματογραφικές προβολές των ταινιών της Disney «Ψάχνοντας το Νέμο» ή «Iron Man» και t-shirts με τη Minnie και τον Spider-man.

Οι δέκα μοναδικές θεματικές ζώνες διασκέδασης και ψυχαγωγίας είναι οι εξής:

- Μίκυ: ελάτε να παίξουμε το video game Epic Mickey 2 αλλά και να διασκεδάσουμε με ζωγραφική και άλλες δραστηριότητες στο χώρο του Μίκυ!

- Μίνι: Δοκιμάστε τα ρούχα της αγαπημένης Μίνι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και περπατήστε στην πασαρέλα μόδας!

- Ψάχνοντας το Νέμο – αφηγηματικό θέατρο: Παρακολουθήστε το απίστευτο ταξίδι του Νέμο μέσα από μια διασκεδαστική εμπειρία αφήγησης και μην χάσετε την ευκαιρία για face painting για τους μικρούς μας φίλους!

- Disney Fairies: Οι νεράιδες της Disney σας περιμένουν για μία σειρά μαγικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν face painting και ζωγραφική!

- Ραπουνζέλ: Οι μικρές μας φίλες μπορούν να επισκεφθούν τον πύργο της Ραπουνζέλ και να αποκτήσουν την κόμμωση της πριγκίπισσας!

- Brave: Φανείτε γενναίοι στο διαγωνισμό τοξοβολίας με τα τόξα της Brave!

- Cars: ‘2 πίστες ταχύτητας’: Νιώστε την μοναδική αίσθηση της ταχύτητας με τον Κεραυνό Μακουήν σε δύο πίστες! Στην πρώτη πίστα μπορείτε να τρέξετε ενάντια στο χρόνο οδηγώντας τα μοναδικά Cars σκούτερ ενώ στη δεύτερη πίστα μπορείτε να οδηγήστε το αυτοκίνητό σας στη νίκη με τα απίθανα τηλεκατευθυνόμενα Cars!

Ο Spider-Man θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους από 1 Μαρτίου – 3 Μαρτίου**. Οι φίλοι της Marvel μπορούν να διασκεδάσουν και στις παρακάτω θεματικές ζώνες διασκέδασης:

- Spider-Man: Ελάτε να βγάλετε απίθανες φωτογραφίες με τον Spider-man στο ταβάνι του δωματίου!

- Εκδικητές: Γίνετε ένας αληθινός Εκδικητής με τα μοναδικά αξεσουάρ των Εκδικητών!

Η είσοδος και οι δραστηριότητες είναι δωρεάν

* Όλες οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες μπορούν να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
** Οι θέσεις για τους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τους χαρακτήρες της Disney και τους σούπερ-ήρωες της Marvel είναι περιορισμένες. Οι επισκέπτες θα πρέπει να προμηθευτούν δωρεάν εισιτήρια κατά την επίσκεψή τους στο εμπορικό κέντρο.

Οι εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό κατά τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

Από Τρίτη 5 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου

- Καθημερινές: 16.00 – 21.00
- Σάββατο: 12.00 – 20.00
- Κυριακή: 12.00 – 19.00

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση «Μοιραστείτε τη Μαγεία της Disney» στο Mediterranean Cosmos μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.medcosmos.gr/