Ν. Λέγκας: Διαψεύδει ότι αναφέρθηκε στο ΣΔΟΕ το όνομα της Μ. Παπανδρέου

2013-03-01 05:00

Στις φήμες εμπλοκής του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ, αναφέρθηκε ο πρώην διευθυντής ελέγχου του ΣΔΟΕ. Τι απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου Την Πέμπτη είχε προγραμματιστεί να καταθέσει ο πρώην διευθυντής ελέγχου του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας, αλλά η κατάθεσή του αναβλήθηκε για άλλη συνεδρίαση της Επιτροπής, μετά την κατάθεση-ποταμό του Π. Μαντούβαλου

Συνομιλώντας, ωστόσο, με δημοσιογράφους ο κ. Λέκκας ανέφερε ότι ουδέποτε ο ίδιος είχε εμπλέξει στην υπόθεση την κα Μαργαρίτα Παπανδρέου, ότι βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό ύψους 550 εκ. δολαρίων.

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός αυτός εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ στο όνομα της Μαρίας Παντελή η οποία έχει δηλώσει ότι είναι διαχειρίστρια ενός fund.

Ερωτώμενος σχετικά με τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, ότι δηλαδή ο κ. Λέκκας είχε αναφέρει το όνομα της κας Παπανδρέου σε μία σύσκεψη που έγινε σχετικά με την λίστα Λαγκάρντ, ο κ. Λέκκας απάντησε: "Σε αυτές τις συσκέψεις που γίνονταν στο ΣΔΟΕ ουδέποτε αναφέρονταν ονόματα".