Οι 10 μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών στο σεξ…

2013-02-16 04:24

Οι 10 μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών στο σεξ…

Οι 10 μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών στο σεξ

Πριν γραφτεί αυτό το κείμενο, πιστεύαμε ότι τους μεγαλύτερους φόβους στο σεξ τους έχουν οι γυναίκες, τελικά όμως κάναμε μεγάλο λάθος! Ρωτήσαμε πολλούς άνδρες να μας αποκαλύψουν τι φοβούνται όταν κάνουν σεξ, οι απαντήσεις ήταν σίγουρα αποστομωτικές!

Φόβος Νο1: Να μην έχουν μεγάλο μέγεθος

Χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί για αυτό και πολλές έρευνες έχουν γίνει εξίσου, παρόλα αυτά το «μέγεθος» συνεχίζει να αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο για έναν άνδρα. Πιθανότατα αυτό να έχει ενισχυθεί από το γεγονός ότι στις ταινίες πορνό (που πιστέψτε μας βλέπουν ουκ ολίγες) τα μεγέθη των «πρωταγωνιστών» είναι πολλές φορές εξωπραγματικά! Είναι αρκετά φυσικό λοιπόν να μην νιώθουν άνετα με τα προσόντα τους και αυτό πολλές φορές να μεταδίδεται στην εκάστοτε παρτενέρ!

Φόβος Νο2: Να μην έχουν ωραίο σώμα

Μπορεί να κατέχουμε εμείς την ταμπέλα των υστερικών (μιας και ασχολούμαστε συνεχώς με τα ψωμάκια και τις περιφέρειες), παρόλα αυτά έχει αποδειχτεί ότι και οι άνδρες έχουν εξίσου μεγάλη ανασφάλεια με το σώμα τους. Το γεγονός ότι δεν έχουν κοιλιακούς και γυμνασμένα μπράτσα, όπως μας παραδέχτηκαν πολλοί, τους κάνει να ντρέπονται!

Φόβος Νο3: Να ιδρώνουν πολύ

Μερικοί άνδρες ιδρώνουν περισσότερο από το κανονικό την ώρα που κάνουν σεξ, έτσι αγχώνονται πολύ μήπως ξενερώσουν την παρτενέρ τους. Τελικά για εμάς τις γυναίκες είναι πραγματικό πρόβλημα αυτό;