Ο Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του

2013-02-16 04:38

Ο Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του

 

Ο Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του

Σοκ σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο αθλητής των παραολυμπιακών αγώνων σκότωσε Oscar Pistorius, σκότωσε κατά λάθος την αγαπημένη του Reeva Steenkamp νομίζοντας ότι είναι διαρρήκτης. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, όπου ο Pistorius, πυροβόλισε κατά λάθος τη σύντροφό του. Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ, το περιστατικό έλαβε μέρος συτο σπίτι του ολυμπιονίκη στο Silver Lake, όπου η κοπέλα πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στο χέρι και έχασε τη ζωή της.

Η άτυχη κοπέλα Reeva Steenkamp και ο Oscar Pistorius, ήταν μαζί έναν χρόνο. Η τραγική ειρωνεία είναι πως η πανέμορφη Reeva, είχε μοιραστεί στον λογαριασμό της στο twitter, το πόσο ενθουσιασμένη ήταν για την σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Όπως δήλωσε γνωστός Νοτιοαφρικανός δημοσιογράφος στο «Sky News»: «Η Reeva πήγε στο σπίτι για να του κάνει έκπληξη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ο Όσκαρ νόμιζε ότι ήταν διαρρήκτης και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι και στον ώμο.»

Η πανέμορφη Reeva, γεννήθηκε στο Cape Town, σπούδασε νομική και ήταν μοντέλο για το περιοδικό FHM. Όπως δήλωσε η αστυνομία που ανακρίνει αυτή τη στιγμή τον 26χρονος παραολυμπιονίκης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για τη συναισθηματική του κατάσταση αλλά είναι τραυματισμένος έχοντας χάσει κάποιον τόσο δικό του.»