Της έκανε μήνυση για κλοπή σπέρματος

2013-03-04 03:49

Μια πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί της αρχές της Λουιζιάνας στις ΗΠΑ. Γυναίκα κατηγορείται ότι έκλεψε το σπέρμα του πρώην της (VId)http://www.dailymotion.com/video/xxx9a4_accuses-ex-girlfriend-toby-devall-of-stealing-his-sperm_news

Μια γυναίκα εκτός από την καρδιά ενός άνδρα μπορεί να κλέψει και το σπέρμα του χωρίς να τον ρωτήσει.

Αυτό ισχυρίζεται ο Layne Hardin από την Λουιζιάνα ο οποίος κατάθεσε μήνυση στην πρώην φίλη του σε δικαστήριο του Harris County.

Ο λόγος για την Toby Devall η οποία έκλεψε χωρίς την συγκατάθεσή του το σπέρμα του από την τράπεζα σπέρματος της "Μαιευτικής και Γυναικολογικής εταιρίας".

Σύμφωνα με το ABC News ο Hardin είχε δώσει στην τράπεζα το σπέρμα του το 2002 και είχε ζητήσει εάν δοθεί κάποια στιγμή αυτό να γίνει μόνο στην Katherine LeBlanc με την οποία διατηρούσε δεσμό εκείνη την εποχή.

Αφού χώρισε με την LeBlanc σύναψε σχέση με την Devall η οποία εν αγνοία του όπως ισχυρίζεται, χρησιμοποίησε το σπέρμα του για να τεκνοποιήσει.

Σήμερα έχει ένα γιο δύο ετών τον οποίο ο μηνυτής δεν γνωρίζει. Η κλινική δωρεάς σπέρματος αρνήθηκε να σχολιάσει το ρεπορτάζ του ABC

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη όταν ο Joe Pressil από το Τέξας κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην του, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποίησε το σπέρμα του χωρίς τη συγκατάθεσή του.