Το φετιχ της εβδομάδας

2013-02-16 05:05

Το φετιχ της εβδομάδας

 

Το φετιχ της εβδομάδας

Το Ιταλικό δύδυμο Dolce&Gabbana είναι γνωστό για τις θηλυκές και ρομαντικές δημιουργίες του, με έμφαση στη λεπτομέρεια. Έτσι και στα αξεσουάρ και στις τσάντες, το δημοφιλές ιταλικό brand ακολουθεί μία συγκεκριμένη σχεδιαστική πολιτική, με υψηλή ποιότητα και διαχρονικό ύφος, που έχει γίνει αγαπητό εδώ και πολλά χρόνια στο Χόλιγουντ. Η συγκεκριμένη Tote τσάντα έχει ονοματεπώνυμο: Miss Escape-Classic. Ένα είδος τσάντας που είναι άνετη σε χωρητικότητα, ιδανική για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Το μοντέλο της Selena είναι το Escape-Classic, που ανήκει στην πιο κλασική εκδοχή του, αφού βγαίνει και σε leopard print ή με αστεράκια ή και κόκκινο για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Style info: Θα τη βρείτε στην Boutique: Dolce&Gabbana Boutique, CityLink - Σταδίου 4, Αθήνα, T.K. 105 64, τηλ. 210 3356443 ή και online: www.luisaviaroma.com.

Θα ακολουθησετε το στυλ;

Για όσες αγαπούν την περιπέτεια, αλλά θέλουν να κρατήσουν ένα σοφιστικέ και κλασικό ύφος στην καθημερινότητά τους αποτελεί την ιδανική τσάντα. Επιλέγοντας μια Tote τέτοιου τύπου δηλώνει ότι είστε δραστήριες γυναίκες με φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά θέλετε να διατηρήσετε το στυλ σας όλο το 24ωρο. Ταιριάζει με όλα τα outfits και, συγκεκριμένα, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα μίνιμαλ ύφος, ιδανικό για όσες επιμένετε σε μία κλασική κατεύθυνση, αλλά συνδυάζεται άνετα και με πιο δημιουργικές in fashion εμφανίσεις, όπως δερμάτινα παντελόνια, Τ-shirts και άνετα ντένιμ κομμάτια.

Η οικονομική επιλογή σας €29,90 FULLAH SUGAH