17 sex tricks που θα τον στείλουν…

2013-02-16 03:50

17 sex tricks που θα τον στείλουν…

17 sex tricks pou tha ton steiloun...

ΟK, πλάκα κάνουμε. Αλλά δεν νομίζετε ότι έχει χαλαρώσει πολύ ο φίλος σας τώρα τελευταία; Βάλτε το χεράκι σας (και όχι μόνο) για ν’ ανάψουν ξανά τα αίματα, ακριβώς όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης σας, τότε που τα πυροτεχνήματα ήταν στο daily menu: η ζωή είναι πολύ μικρή για να αρκείστε σε μετριότητες.

Όλοι βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια. Ναι, ωραία η οικειότητα, η τρυφερότητα, ο ρομαντισμός μπλα μπλα μπλα, αλλά, μισό λεπτό, εκείνη η αίσθηση του ηλεκτρικού ρεύματος που διαπερνά ολόκληρο το σώμα και σας κάνει να βλέπετε αστεράκια δεν σας λείπει πού και πού; Χμ, σωστά. Σε μια μακροχρόνια σχέση υπάρχει η τάση να ακολουθείται μια συγκεκριμένη ερωτική ρουτίνα που είναι βολική-ικανοποιητική, ενώ κατά κανόνα ατονεί ή απουσιάζει εντελώς η διάθεση για πειραματισμούς και νέες κατακτήσεις. Σας έχουμε νέα: αν συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο, πολύ σύντομα την ώρα του σεξ, αντί να ανεβάζετε στροφές, θα κατεβάζετε applications από ανία. Κι επειδή τίποτε σε αυτή τη ζωή δεν χαρίζεται, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Αντισταθείτε στις εύκολες δοκιμασμένες λύσεις και βάλτε στο ερωτικό σας πρόγραμμα πονηρά τρικ που θα βάλουν φωτιά στην λίμπιντο και των δυο σας. Από σέξι φωτογραφίες στο κινητό του μέχρι θεατρικό στριπτίζ, παιχνίδια ρόλων ή dirty talking, υπάρχουν τρόποι να νιώσετε ξανά σούπερ σέξι. (A, και μια υπενθύμιση: πείτε του ότι τα διαβάσατε σε εμάς, δεν θέλουμε να του μπουν ιδέες για το πώς αποκτήσατε την πλούσια σεξουαλική σας εμπειρία…)

1. Καθρέφτη καθρεφτάκι µου

Αντί να κάνετε σεξ μπροστά σε ολόσωμο καθρέφτη –πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια υστερία αυτοκριτικής– χρησιμοποιήστε ένα μικρό καθρέφτη χειρός. Τοποθετήστε τον κοντά στο… πεδίο της μάχης, ώστε να μπορείτε και οι δυο να κάνετε focus στη δράση. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να του υποδείξετε τι θέλετε από εκείνον και να τον βοηθήσετε να κάνει τις κινήσεις που σας αρέσουν με ακρίβεια. Plus, η θέα των γεννητικών σας οργάνων από τόσο κοντά μπορεί να είναι απίστευτα ερεθιστική.

2. Απολαύστε υπεύθυνα

Πριν σας κάνει στοματικό σεξ, δώστε του να πιει ένα ποτήρι αλκοόλ (όχι μπίρα, το μόνο που θα κάνει είναι να τον νυστάξει) – προτιμήστε ουίσκι ή κονιάκ. Θα ζεστάνει ευχάριστα το στόμα του και θα δώσει περισσότερη ζωηράδα στις κινήσεις των χειλιών και της γλώσσας του.

3.These boots are made for f***ing

Ξεχάστε τα πανάκριβα εσώρουχα. Το μόνο που χρειάζεστε για να τον ανάψετε είναι ένα ζευγάρι σέξι μαύρες μπότες. Φορέστε τις χωρίς απολύτως τίποτε άλλο – χμ, ίσως με ένα δερμάτινο κολάρο με τρουκς. Αυτή η εικόνα της dominatrix θα τον απογειώσει. Και αφού τις έχετε φορέσει έστω και μία φορά στο κρεβάτι, θα λιώνει από προσμονή κάθε φορά που θα σας βλέπει να τις φοράτε για να πάτε για φαγητό ή στο σινεμά.

4.Πολύ-εργαλείο

Κάποιες φορές μπορεί να νιώθετε τα δάχτυλά του σκληρά καθώς χαϊδεύει τις θηλές σας. Αλλάξτε εργαλεία. Η κορυφή τους πέους του είναι πολύ πιο απαλή. Ζητήστε του να την τρίψει πάνω στο στήθος σας με αργές κινήσεις και, πιστέψτε μας, θα ανταμειφθείτε και οι δυο.

5.Fury tales

Το παλιό κλισέ με τη γούνα μπροστά στο τζάκι έχει τα πλεονεκτήματά του. Επενδύστε, λοιπόν, σε μια οικολογική, απλώστε τη στο πάτωμα, ξαπλώστε μπρούμυτα και ζητήστε του να σας κατακτήσει. Η απαλή ζεστή αίσθηση που θα νιώσετε στο δέρμα σας είναι αξεπέραστη, κι επιπλέον το όλο σκηνικό είναι πολύ πιο ατμοσφαιρικό και decadent απ’ ό,τι το σεξ σε ένα DIY ντιβάνι.

6.Σε γρήγορη κίνηση

Διασκεδάστε παίζοντας το «πιο γρήγορο δάχτυλο». Το στοίχημα είναι να διεγείρετε ο ένας τον άλλον χρησιμοποιώντας μόνο το ένα δάχτυλο. Βάλτε αρκετό λιπαντικό για περισσότερη άνεση και ταχύτητα και, θυμηθείτε, σε αυτόν τον αγώνα έχετε ένα εξοργιστικά άδικο προβάδισμα – τι να κάνουμε, c’est la vie.

7.Γραµµικό σχέδιο

Ζητήστε του να σχεδιάσει ένα τατουάζ όπου θέλει πάνω στο σώμα σας. Δεν χρειάζεστε ειδικά χρώματα, χρησιμοποιήστε αϊλάινερ. Επιτρέψτε του να γίνει όσο πονηρός ή βρόμικος θέλει – κι έπειτα αναλάβετε εσείς χρέη καλλιτέχνη πάνω του. Η όλη διαδικασία είναι αισθησιακή και το αποτέλεσμα μπορεί να βγει πολύ σέξι (εκτός αν καταλήξετε με το σήμα του Θρύλου στα οπίσθιά σας).