8 Τρόποι να σε ερωτευτεί με πάθος

2013-04-01 10:41

Μήπως σου αρέσει κάποιος άντρας αλλά δεν είσαι σίγουρη αν και αυτός έχει τα ίδια συναισθήματα για σένα; 

1. Αγάπησε τον εαυτό σου και δείξε του πόσο υπέροχη είσαι 
Για να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί θα πρέπει να του δείξεις πόσο υπέροχη είσαι. Για να το κάνεις όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να το πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. 
Οι άντρες έχουν την τάση να προτιμούν γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και που "ζουν" τη δική τους ζωή δυναμικά. Οι μόνοι άντρες που τους αρέσουν οι μη δυναμικές γυναίκες είναι οι ανασφαλείς άντρες που θέλουν απλώς να κυριαρχούν μια γυναίκα για να καλύψουν τη δική τους ανασφάλεια. Δεν θα ήθελες να είσαι με τέτοιον άντρα έτσι δεν είναι; Αγάπησε λοιπόν τον εαυτό σου και δείξε πόσο υπέροχη είσαι και σίγουρα η τύχη θα σου χαμογελάσει. 

2. Κάνε το ξεκάθαρο ότι είσαι διαθέσιμη 
Στις μέρες μας οι άντρες έχουν γίνει πολύ διστακτικοί και φοβούνται να παίρνουν μεγάλα ρίσκα. Αν σου αρέσει ένας άντρας θα πρέπει να το κάνεις ξεκάθαρο ότι είσαι διαθέσιμη. Οι άντρες για να κάνουν το πρώτο βήμα θα πρέπει πρώτα να αισθανθούν ότι έχουν αρκετές ελπίδες. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να το δείξεις ότι είσαι διαθέσιμη. 
Αν για κάποιο λόγο ένας άντρας πιστεύει ότι είσαι δεσμευμένη ή ότι είσαι κολλημένη με τον πρώην ή ότι έχεις στο μυαλό σου κάποιον άλλο άντρα τότε πολύ δύσκολα θα κάνει την κίνησή του. Γίνε λοιπόν ξεκάθαρη ότι είσαι διαθέσιμη και δεν θα χάσεις. 

3. Τράβηξε την προσοχή του 
Ο άντρας που σου αρέσει μπορεί να είναι κάποιος που βρίσκεται μέσα στην παρέα, μπορεί να είναι ένα γνωστός ή μπορεί να είναι και ένας άγνωστος. 
Όπως και να έχει, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του τραβήξεις την προσοχή. Αν του τραβήξεις την προσοχή, τότε και αυτός θα αρχίσει να σε βλέπει διαφορετικά. 

4. Να έχεις αίσθηση του χιούμορ 
Το χιούμορ παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι. Αν θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί θα πρέπει να έχεις καλή αίσθηση του χιούμορ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι ευχάριστη και να μπορείς να κάνεις και να δέχεσαι αστεία. Οι γυναίκες που έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, κατά κανόνα έχουν περισσότερες επιτυχίες στο φλερτ. 

5. Μην φοβάσαι να γίνεις "φιλαράκι" του 
Το να γίνεις το "φιλαράκι του" έχει το πλεονέκτημα ότι τον γνωρίζεις και σε γνωρίζει καλύτερα. Με αυτή την τεχνική μπορείς να τον προσεγγίσεις χωρίς ρίσκο και να τον κάνεις σιγά σιγά να σε θέλει. Προσοχή όμως διότι αυτή η τεχνική έχει το ρίσκο να αρχίσει να σε βλέπει πολύ "Πλατωνικά". Αν συμβεί αυτό, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. 

6. Βρες κοινά ενδιαφέροντα και κάνε πράγματα μαζί του. Ψάξε και βρες τι είναι αυτά που τον ενδιαφέρουν. Ποια είναι τα χόμπι του, ποιες είναι οι συνήθειές του, ποιος τρόπος διασκέδασης του αρέσει περισσότερο, κ.τ.λ. Μόλις βρεις κοινά ενδιαφέροντα, τότε φρόντισε έτσι ώστε να κάνετε πράγματα μαζί που αρέσουν και στους δυο σας. Αυτή η τακτική είναι πολύ αποδοτική και μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πολύ κοντά. 

7. Να έχεις υπομονή και μην γίνεσαι κολλιτσίδα Πολλές γυναίκες που τους αρέσει κάποιος άντρας πέφτουν με τα μούτρα πάνω του και πολλές φορές γίνονται αρκετά κουραστικές (κολλιτσίδες). Μην προσπαθείς να εκβιάσεις καταστάσεις διότι αυτό τις περισσότερες φορές λειτουργεί αντίθετα. Αντί για αυτό, έχε υπομονή και δώσε του χρόνο και χώρο να κινηθεί. Ορισμένοι άντρες απλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να λειτουργήσουν. 

8. Γίνε γυναικάρα Είτε μας αρέσει είτε όχι, η αλήθεια είναι μία. Η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών προτιμά τις όμορφες γυναίκες. Αυτό δεν είναι απόλυτο ωστόσο ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις. 
Αν θέλεις λοιπόν να σε ερωτευτεί με πάθος θα πρέπει να γίνεις όσο πιο όμορφη μπορείς.Αυτό σημαίνει ότι θα περιποιείσαι τα μαλλιά σου και την επιδερμίδα του προσώπου σου, θα φροντίζεις έτσι ώστε να διατηρείς ένα αδύνατο και σφιχτό σώμα, θα ντύνεσαι με κομψά ρούχα που ελκύουν τους άντρες, θα χρησιμοποιείς μακιγιάζ για να καλύψεις ελαττώματα και να τονίσεις προτερήματα, κ.τ.λ. 
Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα είναι να αφήνεσαι στην τύχη σου. Όσο πιο πολύ περιποιείσαι τον εαυτό σου, τόσο πιο πολύ αυξάνεις τις πιθανότητες να τον κάνεις να σε ερωτευτεί.