H καλή μέρα από το sex φαίνεται

2013-02-16 04:04

H καλή μέρα από το sex φαίνεται

 

H kali mera apo to sex fainetai

Ναι, ξέρουμε: δε νιώθετε πολύ σέξι με την τσίμπλα στο μάτι. Θυμηθείτε όμως πως το πρωινό σεξ είναι κυριολεκτικά ο καλύτερος τρόπος να ξυπνήσετε το σώμα σας και τη διάθεση σας - α, ναι, και τον αγαπημένο σας. Εάν θέλετε να τον «τρελάνετε» και να φέρνει τις στιγμές μαζί σας στο νου του σαν ένα διάλειμμα, μια «όαση» από την καθημερινή ρουτίνα, ξεχάστε τους δισταγμούς και πάρτε πρωτοβουλία. Δε θα δυσκολευτείτε: οι περισσότεροι άνδρες ξυπνούν με όρεξη το πρωί. Αφήστε που μερικές φορές η σάρκα είναι πρόθυμη από το προηγούμενο βράδυ αλλά το πνεύμα (του ενός ή και των δυο σας) είναι απλώς πτώμα στην κούραση. Οπότε, γιατί να μην ξυπνήσετε μετά από έναν χαλαρωτικό ύπνο και να...ολοκληρώσετε αυτό που αφήσατε στη μέση; Θα μπορούσε άλλωστε στη συνέχεια το session σας να οδηγήσει σε ένα ζεστό πρωινό ντους: ο καλύτερος (και πιο σέξι) τρόπος να ετοιμαστείτε παρέα για μια απαιτητική μέρα. Ορίστε και μερικές συμβουλές, που θα κάνουν το πρωινό σεξ ακόμη πιο απολαυστικό:

1. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην μυρίζει μέντα ή δυόσμο η ανάσα σας πρωί-πρωί. Αν ξυπνήσετε πρώτη, μπορείτε να πεταχτείτε στο μπάνιο και να πλύνετε τα δόντια σας - αλλά πραγματικά, όταν ξυπνάτε στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο που καταφέρνει να σας ερεθίσει τόσο νωρίς το πρωί, έχει τόση σημασία;

2. Η κλισέ εικόνα που τον ξυπνάτε με στοματικό, δεν έγινε τυχαία κλισέ. Σας το υπογράφουμε, δεν υπάρχει άντρας που δεν θα το λατρέψει. Μόλις ξυπνήσει λίγο, γυρίστε τον στο πλάι και ξαπλώστε ανάποδα δίπλα του για ένα πρωινό, τεμπέλικο 69. Κρίμα δεν είναι να μείνει... νηστικός ο καημένος;

3. Μην το προγραμματίσετε. Και αν το κάνετε, μην του το πείτε. Ο αυθορμητισμός είναι πιο σέξι - κανείς δε θέλει να σκέφτεται πως πρέπει να ξυπνήσει την τάδε ώρα για να κάνει σεξ. Το όλο κόνσεπτ πρέπει να θυμίζει περιπέτεια, όχι στρατό.

4. Αφήστε τους kinky πειραματισμούς για τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί με το φως της μέρας, τα πράγματα πρέπει να είναι απλά και λειτουργικά (και ολίγον ξεκούραστα).

5. Κάντε το...σύντομο πρόγραμμα. Δε σας λέμε να έχετε το χρονόμετρο δίπλα στο κρεβάτι και μόλις περάσουν 20 λεπτά να αναφωνήσετε "τέλος χρόνου" και να ντυθείτε για να μην αργήσετε στο γραφείο, αλλά έχετε στο νου σας πως δεν έχετε όλο το χρόνο στη διάθεση σας. Αυτό καμιά φορά, μπορεί να λειτουργήσει κι ερεθιστικά.

6. Φροντίστε μετά, να πάρετε πρωινό μαζί. Αφενός κάψατε θερμίδες και χρειάζεστε ενέργεια - αφετέρου είναι ο πιο γλυκός και συντροφικός τρόπος να ολοκληρώσετε την πρωινή σας περιπέτεια.