H INTIMISSIMI παρουσιάζει τη νέα μούσα της

2013-02-16 05:13

H INTIMISSIMI παρουσιάζει τη νέα μούσα της

 

H INTIMISSIMI παρουσιάζει τη νέα μούσα της

H Intimissimi μας συστήνει την Katsia Zingarevich ως το νέο πρόσωπο του lingerie brand, στην ανοιξιάτικη καμπάνια 2013. Πίσω από το φακό ήταν ο James Macari ενώ ως location επιλέχθηκαν τα τυπικά ιταλικά τοπία του Cisternino και Locorotondo, κοντά στο Bari.

Με κοινό παρονομαστή την παράδοση, το ιταλικό στυλ και την χωρίς όρια ομορφιά, η Katsia πρωταγωνιστεί στις campaign εικόνες φορώντας τη νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν, με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο. Οι λευκές υφές και συνθέσεις αναμειγνύονται με το μεσογειακό, αρχιτεκτονικό στοιχείο της Puglia, η μαύρη δαντέλα αναδεικνύεται με background το μοναδικό περιβάλλον και το θερμό αισθησιασμό του Νότου. Τα φωτογραφικά κάδρα είναι φωτεινά, αισθησιακά, sexy αλλά με ένα φυσικό τρόπο, αποπλανούν με σοφιστικέ ύφος: αξίες δηλαδή που χαρακτηρίζουν το DNA του brand. Εικόνες με άπλετο φως, με τις οποίες η Intimissimi συνεχίζει το «Ιταλικό Ταξίδι» της.

WHO IS KATSIA

Mόλις 22 χρονών, γεννήθηκε στο Minsk, στη Ρωσία. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από τα εφηβικά της χρόνια και το συμβόλαιό της με την Intimissimi που την έχρισε ως το νέο πρόσωπο του brand, ήταν ένα όνειρο που είχε από παιδί. Η Katsia διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της αλλά και το ρομαντικό της χαρακτήρα, λατρεύει την λογοτεχνία και τον Ντοστογιέφσκι, το σινεμά –η πιο αγαπημένη της ταινία είναι «Οι Γέφυρες του Μάντισον». Είναι πολύ δεμένη με τον τόπο της όπου επιστρέφει τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο ενώ όταν είναι μακριά οι αναμνήσεις από τα καλοκαίρια με τη γιαγιά της, είναι οι σκέψεις που της δίνουν δύναμη. Αν και πολύ νέα, είναι παντρεμένη και οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της είναι αυτές που περνάει με τον άντρα της και τους φίλους τους.

Τα αγαπημένα outfits της Katsia από τη νέα συλλογή Intimissimi collection είναι αυτά με τους παστέλ τόνους και τη μαύρη μακραμέ δαντέλα, που σχεδιάστηκαν για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

THE ITALIAN JOURNEY

Ήταν τον Ιούνιο που μας πέρασε όταν η Intimissimi λάνσαρε το social networking project #italianjourney, ως πρέσβης κι εκφραστής του ιταλικού ονείρου. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε το hashtag Italian journey, μια λέξη-κλειδι που χρησιμοποιήθηκε σε συζητήσεις και social channels. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένα κίνημα με αφετηρία κι έμπνευση το «Ιταλικό Ταξίδι» που κινητοποίησε το κοινό να παράγει το δικό του περιεχόμενο σε Pinterest, Instagram και Twitter με moodboards, images, σκέψεις.

Όλα τα contents προβάλλονται στο site της Intimissimi

INTIMISSIMI

Ένα brand με συλλογές για τις ιδιωτικές στιγμές αλλά και easywear προτάσεις για άντρες και γυναίκες, που ιδρύθηκε το 1996. Η Intimissimi lingerie συναντά το όνειρο κάθε γυναίκας για κομψό στυλ και απλότητα, σήμερα πια, μέσα από περισσότερα από 1000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.