Hyundai HND-9 Concept. Μια πρώτη γεύση του νέου Genesis

2013-03-22 20:44

H Hyundai έδωσε πριν λίγες ώρες στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του HND-9 Concept. Το νέο δημιούργημα της κορεάτικης φίρμας αποτελεί μια πρώτη γεύση για την μορφή που θα έχει το νέο Genesis.

Γιατί η Hyundai έδωσε την ονομασία HND-9 στο νέο της πειραματικό μοντέλο; Επειδή αυτό είναι το ένατο concept που αναπτύχθηκε από το κέντρο έρευνας, ανάπτυξης και τεχνολογίας  στο Namyang της Κορέας.

Το Hyundai HND-9 Concept είναι ένα σύγχρονο σπορ κουπέ μοντέλο. ΗΗ ισχύς προέρχεται από έναν 3,3-λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης GDI, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Αν Hyundai καταφέρνει να συνδυάσει τους 370 που αποδίδει ο κινητήρας με χαμηλό βάρος, τότε οι επιδόσεις θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Το Hyundai HND-9 διαθέτει πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, διπλή απόληξη της  εξάτμισης.  εξάγωνη γρίλια και LED φωτιστικά σώματα.

Περισσότερα για ο πειραματικό μοντέλο της Hyundai θα μάθουμε στην επίσημη παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σεούλ, στο τέλος του μήνα.