Lamborghini Aventador. Σύντομα και σε λιμουζίνα;

2013-03-14 13:31

Πολλά ονειρικά αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί κατά καιρούς σε λιμουζίνες. Να δούμε αν το ίδιο θα ισχύσει και για την Lamborghini Aventador, τα σχέδια της οποίας για μετατροπή σε λιμουζίνα βρίσκονται προς το παρόν στον σκληρό δίσκο του κομπιούτερ.

Ήταν απλώς θέμα χρόνου κάποιος να προσπαθήσει να απεικονίσει μια Lamborghini Aventador που έχει μετατραπεί σε λιμουζίνα. Αυτή που δημοσιεύουμε σήμερα είναι μόνο μια προκαταρκτική μελέτη και όχι ένα πραγματικό όχημα.

Ονειρικά αυτοκίνητα είναι από αυτά τα οποία προτιμούν οι πλούσιοι να νοικιάζουν. Επομένως, μια Aventador διασκευασμένη σε λιμουζίνα, θα μπορούσε να κάνει χρυσές δουλειές.

Δεδομένου πάντως ότι η Lamborghini Aventador λιμουζίνα είναι προς το παρόν μόνο μια σχεδιαστική μελέτη, δεν υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες γι 'αυτή. Το αυτοκίνητο έχει επιμηκυνθεί και στο εσωτερικό του βρίσκει κάποιος ότι θα ζητούσε από μια λιμουζίνα. Διαθέτει τα πάντα, από θερμαινόμενα καθίσματα και οθόνες plasma, μέχρι θύρες για iPod και  μπαρ. Η Aventador λιμουζίνα θα διαθέτει τον εργοστασιακό κινητήρα των  6,5-λίτρων, V12 με απόδοση 700 ίππων και 690 Nm ροπής.