O Bertone ετοιμάζει την Aston Martin Rapide Shooting Brake για τη Γενεύη

2013-02-27 03:52

Το μυστικό αποκαλύφθηκε. Το teaser που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στην δημοσιότητα ο οίκος Bertone και αφορούσε στο μοντέλο που θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, όλα δείχνουν πως αφορά στην Aston Martin Rapide Shooting Brake.

Η φωτογραφία του ιταλικού σχεδιαστικού οίκου που είδαμε την περασμένη εβδομάδα δεν έδινε την δυνατότητα να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα. Οι πληροφορίες όμως θέλουν να αφορά σε μία νέα έκδοση της Aston Martin Rapide.

Σύμφωνα με το Autocar, το οποίο και αποκάλυψε τις φωτογραφίες που κι εμείς δημοσιεύουμε, η Rapide με ανασχεδιασμένο το πίσω μέρος, ονομάζεται Jet 2 +2 και έρχεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων από την δημιουργία της Aston Martin.

Το στυλ είναι προφανώς ότι έχει σαν βάση την νέα Rapide S, αλλά Bertone έχει κάνει πραγματικά αρκετές αλλαγές στην συνολική εικόνα του αυτοκινήτου. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος, αν και τίποτα δεν είναι τόσο ριζοσπαστικό, όσο το πίσω μέρος. Εκεί, έχουν δημιουργήσει μια εικόνα που έχει περισσότερα κοινά με το Vanquish AM310, με ένα σύνολο συνδεδεμένων πίσω φώτων.